ΗΓΟ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 2-0





Μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου στον 7ο όμιλο της Δ Εθνικής  η Ένωση Ερμιονίδας κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα
για το 2012.
Σε ένα γήπεδο πού θύμιζε πραγματικό βούρκο και μία θερμοκρασία πού πλησίαζε τους 4 βαθμούς το «πειρατικό» του Δημήτρη Σπανού  φρόντισε να ζεστάνει του 300 περίπου ηρωικούς φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα. .
Αναλυτικά :
Στο 2 λεπτό ο Δημητρίου με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Δήμα έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Χασαμπέλι.
Στο 6 λεπτό γκολ για την Ένωση με τον Σταικο να βρίσκει τον Μουρατίδη μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με πλασέ να ανοίγει το σκορ.
Στο 20 λεπτό ο Μουρατίδης πέτυχε γκολ πού ακυρώθηκε ως οφσάιντ .
Στο 27 λεπτό γκολ για την Ένωση με σκόρερ τον Συμελίδη με πλασέ ύστερα από σέντρα του Στάικου.
Στο 37 λεπτό διαδοχικά σουτ του Πράττου και του Πετρόπουλου απέκρουσε σωτήρια ο Πονηρός.
Στο 56 λεπτό ο Συμελίδης βρήκε τον Μουρατίδη στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χασαμπέλι.
Στο 57 λεπτό ο Σταικος σούταρε ύστερα από λάθος ς των αμυντικών του Πέλοπα και απέκρουσε σωτήρια ο Χασαμπέλι.
Στο 69 λεπτό δυνατό σούτ του Παπαιωάννου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού.
Στο 75 λεπτό ο διαιτητής «κλείνει»  τα μάτια σε ολοκάθαρο πέναλτι από ανατροπή του Μουρατίδη από τους αμυντικούς του Πέλοπα.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πλεμενόπουλος Σαράντης   (Μεσσηνίας) ( ο Ψηλοπαναγιώτης δήλωσε κώλυμα την τελευταία στιγμή)  
Ε
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Πονηρός  , Παπανικολάου , Σαμαράς  , Τσώνης  , Δημητρίου , Κιοσσές  , Στάικος  , Συμελίδης  , (87 Τσιμόπουλος ) Μακρίδης  ,( 72 Κρίστο )   Δήμας  ,    Μουρατίδης   ( 83 Μιχαλάκης)
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (Βασίλης Τζαλακώστας): Χασαμπέλι , Χουσελάς , Μακρής , Στασινόπουλος Δ .   Αντωνόπουλος  , Παπαϊωάννου , Πετρόπουλος , ( 83 Μυριώτης ),   Παπαβασιλείου , Πράττος , Μπούκης , ( 46 Στασινόπουλος Ελ. ) , Λίλιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes