ΗΓΟ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-1

 
Και οι δυο ομάδες, μπήκαν προσεκτικά στο γήπεδο, με την Ενωση σαφώς να έχει καλύτερους χειριστές και να πατάει καλύτερα στο χορτάρι. Με τον Πανναυπλιακό όμως να προσπαθεί να πιέσει ψηλά και να χρησιμοποιήσει το βάρος της φανέλας του για να κερδίσει ο,τι μπορεί να κερδίσει. Και πήγε καλά σε αυτό τον τομέα. Δεν μπορούσε βέβαια να απειλήσει οργανωμένα, αλλά κρατώντας κοντά τις γραμμές και έχοντας ως όπλο την αποφασιστικότητα στις μονομαχίες, έδωσε την μάχη του για το αποτέλεσμα.
Η Ενωση με κινητήριους μοχλούς τους τρεις χάφ, προσπαθούσε να ελέγχει το ρυθμό και να βρεί τρόπο να περάσει τη μπάλα προς τον Μακρίδη. Επίσης επιχείρησε αρκετά σουτ έξω από τη περιοχή. Αμυντικά υπερτερούσε και λόγω ύψους, πάντως δεν αξιοποίησε το πλάτος του γηπέδου και φάνηκε να αρκείται στο να μην δεχθεί γκολ και μετά το 0-1 να το κρατήσει.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
Στο 20’ η μεγάλη ευκαιρία για τον Πανναυπλιακό. Φάουλ του Μανιάτη από δεξιά, η μπάλα στο πίσω δοκάρι, όπου σηκώθηκε μόνος του ο Γκολέμης κι έπιασε διαγώνια κεφαλιά μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πονηρού που έμεινε ακίνητος.
Στο 25’ φάουλ του Σαμαρά από δεξιά, η μπάλα και με τη βοήθεια του αέρα προσγειώθηκε στο οριζόντιο δοκάρι του Κατσαούνη και στην συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.
Στο 33’ δυο συνεχόμενα λάθη από την αριστερή πλευρά της άμυνας του Πανναυπλιακού, ο Παπανικολάου έβγαλε αμέσως τη σέντρα, ο Μακρίδης πετάχτηκε και με προβολή πρόλαβε τον Κατσαούνη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 60’ σέντρα του Παπανικολάου, στη πορεία της μπάλας πετάχτηκε πάλι Μακρίδης, με το κεφάλι αυτή τη φορά, έστειλε τη μπάλα όμως χωρίς δύναμη στα χέρια του Κατσαούνη.
Στο 68’ αντεπίθεση με τον Συμελίδη να ανοίγει για τον Μουρατίδη που από πλάγια δεξιά σούταρε στη κίνηση άουτ.
Στο 84’ διώξιμο από τη περιοχή της Ενωσης, η μπάλα έφτασε στην άλλη περιοχή, ο Στάικος σταμάτησε και σούταρε δυνατά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Ν.Μητροσύλης): Κατσαούνης- Σαρακινιώτης, Ευθυμίου, Θ.Γκολέμης, Τσακνάκης (80’ Καλιαμούτος)- Μιχαλόπουλος, Καραμάνος, Λαμπρούσης- Μπέλεσης (73’ Φλεβάρης), Μανιάτης, Μίχος (46’ Διαμαντής).
ΕΝΩΣΗ (Δ.Σπανός): Πονηρός- Παπανικολάου, Οικονόμου, Τσώνης, Σαμαράς- Κιοσές, Δήμας, Στάικος- Συμελίδης (90’ Μπούρος), Μακρίδης (87’ Δημητρίου), Μιχαλάκης (66’ Μουρατίδης).

1 σχόλιο:

  1. http://www.transfermarkt.de/de/enosi-ermionidas-ermis/startseite/verein_33490.html Το ροστερ της Ένωσης στο γνωστό γερμανικό Site

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes