ΗΓΟ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΟΒΑΣ 5-0




Σαρωτική η Ένωση Ερμιονίδας σκόρπισε τον Παρνασσό με σκορ 5-0. Χαρακτηριστικά στο 27 σκορ ήταν 4-0 με τον Νίκο Μακρίδη για τους γηπεδούχους να έχει κάνει
χατ τρικ.  
Στο 13 ο Συμελίδης σέντραρε από δεξιά και ο Μακρίδης από το ύψος του πέναλτι με προβολή έκανε το 1-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Στάικος ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του Παρνασσού και ο Αρκάδας διαιτητής Αγγελάκος έδωσε πέναλτι πού μετέτρεψε σε γκολ ο Στάικος κάνοντας το  2-0 . Στο 23 λεπτό ο Στάικος έβγαλε  ωραία σέντρα από δεξιά και ο Μακρίδης από το σημείο του πέναλτι  με κεφαλιά έκανε το 3-0 και στο 27 με νέα κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Συμελίδη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το σκορ έκλεισε στο 48 όταν ο Παπανικολάου σέντραρε από δεξιά και η μπάλα έφτασε στον Μακρίδη στο ύψος του πέναλτι ο οποίος έκανε στροφή γύρω από τον άξονα του σούταρε για να αποκρούσει δύσκολα ο τερματοφύλακας του Παρνασσού , η μπάλα έφυγε προς την αριστερή πλευρά και εκεί ο Στάικος με σουτ έκανε το 5-0.
 Δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους με τον Δήμα στο 57 σε σούτ από το κέντρο του γηπέδου  και τον Κιοσσέ στο 85 όταν είδε τον τερματοφύλακα εκτός θέσης ενώ δύο δοκάρια είχε και ο Παρνασσός με τον αμυντικό της Ερμιονίδας Τσώνη ( αυτοδοκάρι)όταν γύρισε κατά λάθος την μπάλα προς την εστία του  και στο 61 με τον Καρακατσάνη όταν έκανε σούτ μέσα από την περιοχή.
Ο διαιτητής της συνάντησης Νίκος Αγγελάκος χωρίς προβλήματα .
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Πονηρός, Παπανικολαου , Σαμαράς, Τσώνης, Δημητρίου, Κισσές, Στάικος, Συμελίδης (66' Μπούρος), Μακρίδης,( 48 Χατζηβαλσάμης)  Δήμας, Μιχαλάκης (49 Μουρατίδης) .
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ  ΑΡΑΧΟΒΑΣ (Νίκος Γεωργακόπουλος ): Δημητράς, Διβόλης, Παπαχαραλάμπους,Τσώνης , Μπαρκόσης, Γκικόπουλος, Καράι, ( 46 Αλαφογιάννης),Πουλούκι , Καρακατσάνης, ( 73 Ξεπλάτης ), Μαρτιναίος Καλύβας.( 66 Καβρούζος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes