ΗΓΟ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ 2-1



Μπροστά σε 300 περίπου θεατές η Ένωση Ερμιονίδας κέρδισε τον Πορτοχελιακό με σκορ 2-1. Και τα τρία γκολ της συνάντησης μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 59 ο
Μιχαλάκης ύστερα από πάσα του Στάικου με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και στο 81  ο Χατζηβαλσάμης πάλι με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την Ένωση. Το τελικό 2-1 έκανε ένας παλαιός ποδοσφαιριστής της Ένωσης ο Αντώνης Αντωνόπουλος στο 89 με κεφαλιά μέσα από την περιοχή.
Η Ένωση θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο όταν στο 6 λεπτό ό Σαμαράς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπουρνιά Στο 40 λεπτό ο Συμελίδης με νέο σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Μπουρνιά.
Στο 7 και στο 30 ο Μακρίδης προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Πορτοχελιακού αλλά τα σουτ πού έκανε έφυγαν λίγο άουτ. Την ίδια τύχη είχε σουτ του Δήμα στο 36 ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Στο 61 και 69 ο Στάικος με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ ενώ στο 70 πλασέ του Μουρατίδη απέκρουσε σωτήρια ο Μπουρνιάς.
Ο διαιτητής Καρακώστας από την Αργολίδα ήταν άψογος
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( Δημήτρης Σπανός  ) : Πονηρός, Μπούρος, Δημητρίου, Τσώνης , Σαμαράς, Κιοσσές, Στάικος. Κρίστο, Μακρίδης, Συμελίδης, Μιχαλάκης
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι :  Κορομπίλιας, Στεργίου. , Μπαλλής, Φλεβαράκης, Τσιμόπουλος, Χατζηβαλσάμης, Κρητικός, Μουρατίδης, Παπανικολάου,
ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ ( Γιώργος Χατζής) : Μπουρνιάς, Κοξίδης, Σταυρόπουλος, Ζαραφωνίτης Ι.Ε , Ντάκος, Ζαραφωνίτης Ι.Β , Χιονίδης, Λαδάς, Κουρτίδης, Αντωνόπουλος , Ζαραφωνίτης Σπ.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Τόζογλου, Ιωαννίδης, Πετρόπουλος, Τέτα, Κλωνάρης, Μιχαηλίδης.
Την ομάδα του Πορτοχελιακού κοουτσάρισε ο βοηθός του Βέλικο Ντόβενταν Γιώργος Χατζής γιατί όπως πληροφορηθήκαμε ο προπονητής του Πορτοχελιακού είχε μεταβεί στην Σερβία για προσωπική του υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes