ΗΓΟ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-4




Καλύτερη η Ένωση σε όλο σχεδόν τον αγώνα κέρδισε στο Πορτοχέλι τον τοπικό Πορτοχελιακό με σκορ 4-0. Μεγάλη πρωταγωνιστές της ομάδας του Δημήτρη Σπανού ο
Κέλλυ Κρίστο και ο Θανάσης Στάικος πού πέτυχαν από δύο τέρματα χωρίς βέβαια να υστερήσουν οι υπόλοιποι πού έδωσαν το 100% κάτω από μία θερμοκρασία πού πλησίαζε το 33 βαθμούς.
Το σκορ άνοιξε στο 15 λεπτό όταν ο Μιχαλάκης ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Πορτοχελιακού και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο μόνιμος εκτελεστής και αρχηγός της ομάδας Θανάσης Στάικος ανοίγοντας το σκορ. Στο 32 ο Κρίστο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Με αυτό το σκορ έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη και στο 54 νέο ολοκάθαρο πέναλτι για την Ένωση όταν ο Στάικος  ανατράπηκε από τον Λούμη . Την εκτέλεση ανέλαβε για μία ακόμη φορά ο Στάικος ανεβάζοντας το σκορ στο 0-3 Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο τερματοφύλακας του Πορτοχελιακού Λούμης από το 54 έπαιζε τραυματίας ύστερα από την φάση του πέναλτι. Τρία λεπτά ( 87 ) πριν το φινάλε του αγώνα ο Κρίστο με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνει το τελικό 0-4 .
Ο διαιτητής της συνάντησης Παύλος Τσιτουρίδης από την Αργολίδα ήταν άψογος.
ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ ( Βέλικο Ντόβενταν) : Λούμης, Πετρόπουλος ( 24 Σπ. Ζαραφωνίτης ), Ιωαννίδης, Τόζογλου, Μιχαηλίδης, Ι.Ε. Ζαραφωνίτης, Χιονίδης, Κουρτίδης, ( 78 Κλωνάρης ) ,Δ. Ζαραφωνίτης, Ι.Β. Ζαραφωνίτης, Λαδάς ( 46 Τέτα ).  
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Σπανός ) : Γκιόκας , Κορομπίλλιας, Μπούρος, Τσώνης, Δημητρίου, Κιοσσές, Στάικος, Κρίστο, Χατζηβαλσάμης ( 72 Συμελίδης Δήμας, ( 80 Κρητικός ) , Μιχαλάκης ( 46 Τσιμόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes