ΗΓΟ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-0 ( ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ )




Παναυπλιακός και Ένωση Ερμιονίδας αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα την Κυριακή απόγευμα στο γήπεδο του Ναυπλίου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανούσιο με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση πήρε τα ηνία έκλεισε τον Παναυπλιακό στα καρέ του αλλά οι ευκαιρίες πού δημιούργησε δεν βρήκαν στόχο.
  Η Ένωση ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ όταν στο 6 λεπτό ο Σαμαράς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγι άουτ ύστερα από κόρνερ. Στο 20 λεπτό ο Καραγκούνης εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από τα αριστερό δοκάρι του Πονηρού. Στο 39 ο Δήμας με κεφαλιά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Κατσιαούνη πού απέκρουσε σωτήρια.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες από πλευράς Ένωσης να προηγηθεί στο σκορ όταν στο 48 ο Σαμαράς σέντραρε από αριστερά και η μπάλα έφτασε στον Κρίστο πού από το ύψος του πέναλτι έπιασε ένα « κεραυνό» στέλνοντας την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι και να διώξουν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Και στο επόμενο λεπτό μπαλιά τρύπα του Κιοσσέ στον Μακρίδη , το σουτ πού εξαπέλυσε έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 55 κεφαλιά του Μακρίδη απέκρουσε δύσκολα ο Κατσιαούνης. Στο 74 ο Μακρίδης στέλνει την μπάλα λίγο άουτ ύστερα από σέντρα του Σαμαρά.
ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Νίκος Μητροσύλης ) : Κατσιαούνης , Αντωνόπουλος, Τσακνάκης ( 75 Λαγός) , Μιχαλόπουλος, Ευθυμίου, Καραμάνος, Μανιάτης ( 70 Μπελέσης ) Διαμαντής , (  75 Κουτσοποδιώτης ) Γκολέμης, Καραγκούνης, Φλεβάρης, ( 56 Σαρακινιώτης)  .
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( Δημήτρης Σπανός ) : Πονηρός ( 75 Γκιόκας), Μπούρος ( 46 Κορομπίλιας ) , Σαμαράς ( 75 Στεργίου), Οικονόμου ( 75 Ραμπαβίλας) , Τσώνης ( 68 Δημητρίου ), Κιοσσές ( 75 Μπαλλής), Στάικος ( 75 Στάμος). Κρίστο ( 75 Φλεβαράκης), Χατζηβαλσάμης ( 71 Κρητικός), Δήμας  ( 46 Τσιμόπουλος) , Συμελίδης ( 46 Μακρίδης).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes