ΗΓΟ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ



Εδώ και μία εβδομάδα περίπου έχει τελειώσει το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής και όλοι περιμένουν να τελειώσουν και οι αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων για να υπολογίσουν πως θα διαμορφωθούν οι όμιλοι στο νέο πρωτάθλημα
της Δ Εθνικής. Βέβαια σύμφωνα με τις δηλώσεις πού είχε κάνει πριν λίγες ημέρες στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο πρόεδρος της επιτροπής της Δ Εθνικής Βαγγέλης Τοπολιάτης ανέφερε ότι σημαντικό ρόλο θα έχουν και το ποιοι θα δηλώσουν συμμετοχή .
Ήδη μέχρι στιγμής βλέπουμε ότι κάποιες Ενώσεις δεν και ειδικά στην Πελοπόννησο δεν θα εκπροσωπηθούν καθόλου στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής την νέα αγωνιστική περίοδο.
Αυτές είναι η Ε.Π.Σ Λακωνίας όπου ο Ολυμπιακός Γυθείου δεν κατάφερε να σωθεί αλλά και η πρωταθλήτρια ομάδα του ο Μολαικός να κατάφερε να κερδίσει μία  από τις δύο προνομιούχες θέσεις της ανόδου.
Άλλη μία ένωση πού δεν θα έχει εκπρόσωπο στην Δ Εθνική θα είναι και η Αρκαδία όπου η ομάδα των Βρασιών υποβιβάστηκε αλλά και ο ιστορικός Παναρκαδικός δεν κατάφερε και αυτός να κερδίσει  μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις.
Αντίθετα βλέπουμε ότι τόσο η Αργολίδα όσο και η Αχαΐα θα εκπροσωπηθούν από τέσσερεις ομάδες  η Μεσσηνία από τρείς η Ηλεία από δύο η Κορινθία από μία και τέλος η Ένωση Δυτικής Αττικής από δύο.
Αναφέραμε στο τέλος την Δυτική Αττική γιατί εάν γίνουν έξι οι όμιλοι από δεκαέξι ομάδες τότε σίγουρα θα συμπληρώσει τον όμιλο και η Ένωση αυτή επειδή βρίσκετε πιο κοντά στην  Πελοπόννησο.
Αυτή είναι μία εκτίμηση πού κάναμε βλέποντας ποιες ομάδες έμειναν και ποιες ανεβαίνουν κατηγορία.
Παρακάτω αναφέρουμε όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής στον όμιλο Πελοποννήσου
ΚΟΡΙΝΘΙΑ
Πέλοπας Κιάτου
ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Παναυπλιακός 2011
Παναργειακός
Ενωση Ερμιονίδας
Πορτοχελιακός
ΗΛΕΙΑ
Π.Φ.Ο.Πανόπουλου
Δόξα Νέας Μανολάδας
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Εράνη Φιλιατρών
Πάμισος Μεσσήνης
Εθνικός Μελιγαλά
ΑΧΑΙΑ
Αχαική
Διαγόρας Βραχνέικων
Ατρόμητος Λάππα
Εθνικός Σαγεΐκων  
ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Πανελευσινιακός
Α.Ο.Μανδραικός

ΠΗΓΗ : http://sport-ermionida.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes