ΗΓΟ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 1-2



Για μια ακόμα φορά το πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου φαίνεται μέσα από τους ανθρώπους πού το διευθύνουν. Έτσι και σήμερα για να μην χαλάμε την συνταγή ο Αρκάδας διαιτητής Γκοβέσης μετά τον αγώνα με το
Χιλιομόδι φρόντισε να στίσει για άλλη μια φορά την Ένωση στον τοίχο.Και αναφερόμαστε για το πρώτο ημίχρονο όπου στο 9 λεπτό έκλεισε τα μάτια σε οφθαλμοφανέστατο πέναλτι πού έγινε πάνω στον Στάικο ( φωτό)  αλλά και σε όλο το πρώτο ημίχρονο ανέχτηκε τα δολοφονικά χτυπήματα των παικτών του Παναυπλιακού.


Στο 6 λεπτό ο Μπούρας μπήκε από αριστερά σούταρε και απέκρουσε ο Κυριακόπουλος
Στο 9 λεπτό ο Στάικος ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Παναυπλιακού αλλά ο διαιτητής Γκοβέσης έκλεισε τα μάτια
Στο 15 λεπτό ο Δημητρουλόπουλος έκανε σέντρα από δεξιά , η μπάλαλ πέρασε παράλληλα από τα δοκάρια του Κυριακόπουλου όμως δεν βρέθηκε κάποιος επιθετικός να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 20 λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ενωση όταν ο Τζώρτζης με δυνατό σούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 22 λεπτό μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μενίκου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά η μπάλα αποκρούστηκε από τον Κυριακόπουλο ,έφτασε στον Στάμο πού εξ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 28 λεπτό η Ενωση Ερμιονίδας άνοιξε το σκορ  όταν ο Στάικος πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και αφού χόρεψε όλη την αμυντική γραμμή του Παναυπλιακού ανατράπηκε για να δώσει ο διαιτητής το πέναλτι πού εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 1-0.
Στο 33 στην πρώτη ευκαιρία πού έκανε  ο Παναυπλιακός ισοφάρησε όταν βγήκε μία σέντρα από αριστερά στην καρδιά της άμυνας της Ενωσης εκεί πετάχτηκε ο Λούπας και με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-1.
Στο 42 λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Τζώρτζη όταν το πλασέ πού έκανε από το ύψος της μικρής περιοχής απέκρουσε ο Κυριακόπουλος.
Στο 44 λεπτό λάθος διώξιμο από τους αμυντικούς της Ένωσης η μπάλα έφτασε στον Λούπα  πού σούταρε και απέκρουσε ο Τσολακούδης πριν η μπάλα πάει στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Παναυπλιακούμ μπήκε πιο δυνατά πήρε τον έλεγχο του παιγνιδιού και δημιούργησε πολλές  ευκαιρίες να μεγαλώσει το σκορ.
Στο 52 λεπτό μετά από ολιγωρία της άμυνας της Ενωσης  ο Καραγκούνης με πλασέ έκανε το 1-2.
Στο 66 λεπτό ο Ταμπάκης σέντραρε από δεξιά στον Νικολέτο πού μόνος του στην περιοχή έπιασε αέρα
Στο 68 λεπτό δυνατό σουτ του Ζίου απέκρουσε ο Καταχανάκης
Στο 71 λεπτό σέντρα του Καραγκούνη σουτ εξ επαφής του Λούπα απέκρουσε σωτήρια ο Καταχανάκης.
Στο 72 σέντρα του Ζίου σέντρα του Ζίου στην περιοχή της Ενωσης ο Μαναριώτης πρόλαβε με κεφαλιά να διώξει πρίν η μπάλα να φτάσει στον Λούπα που ήταν έτοιμος για γκολ
Στο 78 λεπτό σούτ του Λούπα ο Καταχανάκης απέκρουσε η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα και εκεί πρόλαβε ο Στάμος πάνω στην γραμμή και απέκρουσε.
Στο 95 λεπτό ο Λούπας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Καταχανάκη.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Γιάννης Δουβίκας): Καταχανάκης,, Τζιέρης, ( 55 Κούσης) ,Μπούρας, Τσολακούδης, Καρύδης,, Δημητρουλόπουλος, Στάμος, Στάικος,   Μενίκου, ( 61  λ.τρ Μαναριώτης  ), Cojocaru ( 70 Κωνσταντινίδης) , Τζώρτζης.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 (Νίκος Μητροσύλης): Κυριακόπουλος, Ταμπάκης, Ζίου, Ευθυμίου, Γκολέμης Θ., Καραμάνος, Λαμπρούσης (46 ' Παπουτσής), Λούπας , , Καραγκούνης, (76' Γκολέμης Η.), Χατζησοφρωνίου ( 58 Μπουτσικάκης ), Νικολέτος.

1 σχόλιο:

  1. paidia den ftaei h diaithsia...egw eida shmera na pazoun panaypliakos vs staikos...oi alloi anparktoi.....sovareuteite!!!!!den eprepe na xasoume apo mia omadoula....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes