ΗΓΟ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0-1




Ένα γκολ του Σειτάι στο 44 ήταν αρκετό για να δώσει την νίκη στην ομάδα της Κορίνθου. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα πιστεύουμε πως θα ήταν η ισοπαλία. Η Ένωση έπαιξε ψυχωμένα είδε την ομάδα της Κορίνθου στα μάτια και δεν φοβήθηκε. Μεγάλος αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Διαμαντόπουλος ο οποίος δεν υπόδειξε φάουλ σε χέρι του Σαγανά πριν μπει το γκολ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Στο 8 λεπτό δυνατό σουτ του Μπούρα η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σαμουλίδη
Στο  9 λεπτό σέντρα του Σαγανά η μπάλα έφτασε στον Σειτάι ο οποίος έκανε δυνατό σουτ και απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο Καταχανάκης.
Στο 11 λεπτό ο Φίλης έκανε σέντρα από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Σαγανά δυνατό σουτ του τελευταίου και ο Καταχανάκης απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 21 λεπτό ο Σωπιάδης κέρδισε φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής της Κορίνθου. Το εκτέλεσε ο Δερμιτζάκης και ο Κρίστο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 25 λεπτό ο Μπούρας εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο του γηπέδου , η μπάλα φάνηκε να την ελέγχει ο Σαμουλίδης , η μπάλα του έφυγε από τα χέρια αλλά ο Κρίστο δεν πρόλαβε να σουτάρει.
Στο 28 λεπτό ο Σιώκος εκτέλεσε φάουλ και ο Καταχανάκης απέκρουσε.
Στο 31 λεπτό ο Φίλης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Σαγανάς με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 40 λεπτό ο Κρίστο κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή της Κορίνθου , το εκτέλεσε με πάσα ο Στάικος στον Δερμιτζάκη το σουτ πού έκανε απέκρουσε το τείχος.
Στο 44 λεπτό ο Σαγανάς πήρε την μπάλα με το χέρι έξω από την περιοχή της Ένωσης πάσαρε στον Σειτάι και αυτός με ένα άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Καταχανάκη για να γίνει το 0-1.
Με αυτό το σκορ έληξε και το πρώτο ημίχρονο.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση όταν ο Cojocaru σούταρε έξω από την περιοχή σούταρε και απέκρουσε σωτήρια ο Σαμουλίδης.
Στο 60 λεπτό δυνατό σουτ του Δερμιτζάκη η μπάλα άουτ.
Στο 81 λεπτό δυνατό σουτ του Μπαλτζή η μπάλα στο δοκάρι της Ένωσης.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Για την διαιτησία τα είπαμε. Κρίμα. Πιστεύουμε πως η ομάδα της Κορίνθου δεν έχει ανάγκη από τέτοια βοήθεια.
ΕΝΩΣΗ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  :  ( Γιάννης Δουβίκας) :Καταχανάκης, Τζιέρης, Μπούρας, Τσολακούδης, Δημητρουλόπουλος, ( 83 Κούσης), Στάμος, Στάικος , Cojocaru,  Κρίστο, (76 Τζώρτζης) ,Δερμιτζάκης, Σωπιάδης ( 46 Μενίκου)
ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Καντάς): Σαμουλίδης, Παπακωνσταντίνου, Φίλης, Παπαευθυμίου, Βανγκελί, Τσούκης, , Λουμπαρδέας, Σεϊτάι (76' Ζάρκος), Σιώκος  Σαγανάς,( 76 Δημητριάδης), Λαμπρογεώργος (72 Μπαλτζής)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes