ΗΓΟ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2-3




Άλλο ένα ραντεβού με τα δοκάρια και την ατυχία είχε σήμερα η Ένωση Ερμιονίδας αφού κατάφερε να χάσει ένα καθαρά δικό της παιγνίδι  Κομβικό σημείο κατά την γνώμη μας ήταν το δοκάρι του Μενίκου στο 43 και το γκολ του Κολλιάκου στο 45 .

Στο 1 λεπτό ο Δερμιτζάκης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι εκεί πετάχτηκε ο Στάμος και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκαριών  του Παπαδόπουλου
Στο 16 λεπτό μπαλιά τρύπα του Μπούρα μέσα στην περιοχή στον Μενίκου εκεί ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Παναργειακού. Το καταφανέστατο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Στάικος.
Στο 32 λεπτό ο Cristo με συνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου στην επιστροφή η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 2-0.
Στο 38 ο Cristo σέντραρε από δεξιά η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς η μπάλα έφτασε στον Δερμιτζάκη πού έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0 αφού έχασε το κοντρόλ
Στο 43 λεπτό μπαλιά τρύπα του Cristo στον Μενίκου πλασέ του τελευταίου η μπάλα στο δοκάρι.
Στο 45 λεπτό σόκ για την Ένωση όταν ο Κολλιάκος με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.
Στο 49 ο Παναργειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-2 όταν ο Κολλιάκος βρέθηκε μόνος του με τον Λάμπρου το σουτ πού έκανε απέκρουσε με την άκρη του ποδιού του σώζοντας της Ένωση από σίγουρο γκολ.
Στο 55 σουτ του Στάικου μέσα από την περιοχή η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου και άουτ
Στο 62 μεγάλη ευκαιρία με τον Cristo όταν ο Λαζάρου μετά από πάσα από το κέντρο του γηπέδου τον έβγαλε μόνο του με τον Παπαδόπουλο το σούτ πού έκανε απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Παναργειακού.
Στο 70 λεπτό ο Τριμπόνιας μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Λάμπρου με δυνατό σούτ έκανε το 2-2.
Στο 72 λεπτό ο Τριμπόνιας μπήκε μόνος του στην περιοχή σούταρε η μπάλα στο δοκάρι του Λάμπρου και άουτ.
Στο 86 μεγάλη ευκαιρία για την Ενωση με τον Δημητρουλόπουλο όταν βρέθηκε στο ύψος της περιοχής σούταρε και απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος
Στο 92 έμφραγμα  για την Ένωση όταν ο Φίλης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-3
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Βάτσιος Αρ.( Δυτ.Αττικής) Τζωρτζάκος Αθ- Παπανικολάου Γεωρ( Κορίνθου)
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Γιάννης Δουβίκας): Λάμπρου, Τζιέρης ( 46 Κωνσταντινίδης)  Σταμος, Κάνδιας Μπούρας, Cojocaru,( 78 Σωπιάδης) Στάικος,  ( 57 Λαζάρου) Δημητρουλόπουλος, Μενίκου, Δερμιτζάκης, Cristo
: ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Αντώνης Τζιέρης): Παπαδόπουλος , Σαίντ, Σοφός, Πανάκης, Φίλης, Λιάρος, Ελευθεριάδης ( 65 Κουτσοδήμος) Ιασωνίδης, Τζιώρας,Κολλιάκος ( 87 Νόττης) Μούτσος ( 52 Τριμπόνιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes