ΗΓΟ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-0

ΦΩΤΟ :http://sport.argonafplia.gr
Προβλημάτισε η Ένωση με την απόδοση της στον αγώνα της Κυριακής  με τον Παναργειακό στο Αργος . Με πολλά ειδικά στο χώρο της αμυντικής γραμμής ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση βελτιώθηκε με τις αλλαγές πού έκανε ο Δουβίκας. Αυτό πού προβληματίζει είναι ο δεύτερος συνεχής αγώνας πού η ομάδα μένει επιθετικά στο μηδέν.
Να αναφέρουμε ότι είχε προηγηθεί το φιλικό με τον Πόρο (0-0).
Αντίθετα ο Παναργειακός αν και ξεκίνησε με τρείς απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών έδειξε πιο πολύ έτοιμος είχε σταθερότητα και πολύ καλό ρυθμό.
Στο 24 λεπτό λάθος του Λάμπρούση σε επιστροφή της μπάλας στον τερματοφύλακα εκμεταλλεύτηκε ο Τριμπόνιας και με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Στο 32 λεπτό ο Κολλιάκος έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αλλά το διαγώνιο πλασέ πού έκανε έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Λάμπρου.
Στο 42 λεπτό ο Κολλιάκος με κέφαλιά ύστερα από σέντρα του Δρούλια έκανε το 2-0.
Ευκαιρία για την Ένωση με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Στάικο να χάνει το κοντρόλ μπροστά από τον τερματοφύλακα του Παναργειακού Παπαδόπουλο.

Στο 63 λεπτό πάσα του Τζώρτζη στον Μενίκου , δυνατό σούτ του τελευταίου πάνω στην κίνηση και η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παναργειακού.

Στο 72 λεπτό ευκαιρία με τον Κολλιάκο όταν από τα δύο μέτρα σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Λάμπρου.
Στο 76 λεπτό ο Τριμπόνιας πάσαρε στον Δρούλια και αυτός με σουτ έκανε το 3-0.




ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Δρούλιας, Σοφός, ( 85 Μπαρλάς ) Πανάκης, Φίλης,( 82 Φασουλής)  Ιασωνίδης Λιάρος, Τριμπόνιας, Σαίντ, ( 64 Μπόμπος)  Τζιώρας, ( 64 Αλμαλιώτης) Κολλιάκος. ( 77 Ισούφης)

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Λάμπρου, Λαμπρούσης,( 46 Λαζάρου)  Κάντιας, ( 46 Τζιέρης) Στάμος,Κωνσταντινιδης, Τσολακούδης, Δερμιτζάκης, Κέλλη,( 46 Cojocaru)  Στάικος, Τζώρτζης, Κούσης ( 46 Μενίκου)    



3 σχόλια:

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes