ΗΓΟ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ


 Την Τετάρτη το μεσημέρι στις 5 διεξάγεται στο γήπεδο του Ναυπλίου το super cur 2011 ανάμεσα στην Ένωση Ερμιονίδας και τον Παναυπλιακό 2011.
Ένας αγώνας που έχει ιδιαίτερη σημασία για τις δύο ομάδες αφού παρουσιάζονται με την νέα τους μορφή για πρώτη φορά σε επίσημο παιγνίδι.
Το πρωτάθλημα Αργολίδας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο το κατέκτησε ο Ερμής Ερμιονης ο οποίος αργότερα μετονομάστηκε σε Ενωση Ερμιονίδας αφού έγινε συνένωση με την ΑΕΚ Ερμιονίδας και τον Αστέρα Θερμησίας .
Το Κύπελλο Αργολίδας 2010 κατέκτησε η Ένωση Μηδέας  η οποία και αυτή συγχωνεύτηκε με τον Παναυπλιακό για να γίνει η νέα ομάδα με την ονομασία Παναυπλιακός 2011.
Κάτι πού αξίζει να αναφέρουμε για τον αγώνα της Τετάρτης είναι η παρουσία των  Γιάννη Δουβίκα (προπονητή της Ένωσης Ερμιονίδας)  αλλά και τριών ποδοσφαιριστών όπως ο Καταχανάκης, ο Μπούρας και ο Δερμιτζάκης οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν στην Ενωση Μηδέας καθώς επίσης και ο μεγάλος απών του αγώνα από πλευράς Ένωσης ο Αντώνης Αντωνόπουλος ο οποίος ήταν τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους ο αρχηγός του Παναυπλιακού.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιωαννίδης με βοηθούς τον Χειβιδόπουλο και Νενεκούμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes