ΗΓΟ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-0




Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε η Ένωση Ερμιονίδας στον εκτός έδρας αγώνας για τον πρώτο ανεπίσημο αγώνα ( super cup )της νέας αγωνιστικής περιόδου με αντίπαλο τον Παναυπλιακό 2011  αφού έχασε με το βαρύ σκορ 3-0.
Οι συνεχής φιλικοί αγώνες προετοιμασίας ( η ομάδα μέσα σε μία εβδομάδα έδωσε τρείς αγώνες με Πορτοχελιακό, Τροιζινιακό ,  Προοδευτική) και η τροπική θερμοκρασία που επικρατούσε στο Ναύπλιο βάρυναν τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ένωσης.
 Μάλιστα για την Ένωση όλα πήγαν στραβά αφού από το 4ο μόλις λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ-φάουλ του Παπούλια . Ένα φάουλ πού είχε κάνει ο Λαμπρούσης στον Αγγελόπουλο. Στο 18 σέντρα σουτ του Σωπιάδη απέκρουσε ο Κατσιαούνης. Στο 20ο λεπτό  σκληρό φάουλ των αμυντικών του Παναυπλιακού στον Μενίκου λίγο έξω από την περιοχή \ το εκτέλεσε ο Δερμιτζάκης στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Κατσιαούνη.
Στο 24 δυνατό σουτ του Νικολέτου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καταχανάκη. Στο 25 υποχρεωτική αλλαγή για τον Δουβίκα αφού ο Μενίκου δεν μπορεί να συνεχίσει από το σκληρό φάουλ που του έγινε στο 20 περνώντας μέσα τον Δημαράκη. Στο 44ο λεπτό ήρθε η δεύτερη ψυχρολουσία για την Ένωση όταν  ο Αγγελόπουλος έκλεψε την μπάλα από τον Τσολακούδη με πλασέ έκανε το 2-0 και εκεί τελείωσαν όλα.  Στο 50 ο Λούπας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 αλλά ο Καταχανάκης απέκρουσε σωτήρια. Στο 51 δυνατό άουτ του Μπούρα έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 67 ο Λούπας πάσαρε στον Καραγκούνη πού δεν πρόλαβε την μπάλα σε άδειο τέρμα. Στο 78 ο Καταχανάκης ανέτρεψε τον Λούπα και ο Καραγκούνης με πέναλτι έκανε το 3-0 πού έμελε να είναι και το τελικό σκορ. Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ανήκει στην Ένωση όταν ο Τζώρτζης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Κατσιαούνη.  
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωαννίδης ο οποίος ήταν άριστος σε όλες του τις αποφάσεις  αν και ο Παναυπλιακός  φωνάζει για σκληρό παιγνίδι της Ένωσης. Μάλλον η Ένωση πρέπει να φωνάζει γιατί το πλήρωσε με τον τραυματισμό του Μενίκου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Καταχανάκης ,Μπροδήμας ( 46 Κωνσταντινίδης) Μπούρας, Τσολακούδης, Λαμπρούσης, Cojocaru, ( 50 Κούσης) Στάικος, Σωπιάδης, Τζώρτζης, Δερμιτζάκης, Μενίκου ( λ.τρ. Δημαράκης)

ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 : Κατσιαούνης, Ζίου, Νικολέτος, Ευθυμίου, Γκολέμης, Καραμάνος, Αγγελόπουλος (64’ Ταμπάκης) Μπάρδης (33’ Καραγκούνης), Λούπας ,Μαρίνης, Παπούλιας (85’ Παπουτσής), , Μαρίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes