ΗΓΟ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 2-2


 
Ένα πλούσιο σε γκολ αγώνα παρακολούθησαν οι 150 φίλαθλοι πού βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Ερμιόνης για να δουν την νέα ομάδα που δημιουργήθηκε ύστερα από την συνένωση του Ερμή Ερμιόνης και της ΑΕΚ Ερμιονίδας.
Η ομάδα της ΚΛΕΝΙΑ προηγήθηκε στο 21 λεπτό με σούτ του Λαδάκη μέσα από την περιοχή για να ισοφαρίσει ο Μπούρας στο 28 με κεφαλιά ύστερα από καταχτυπημένο φάουλ του Μενίκου. Δέκα λεπτά αργότερα ό Τζώρτζης με κεφαλιά έκανε το 2-1 . Δύο λεπτά πρίν την λήξη του ημιχρόνου ο Σεννής με ένα ωραίο σε εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να καρφωθεί στο παραθυράκι του Καταχανάκη και να γίνει το 2-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δουβίκας άλλαξε και τους έντεκα ποδοσφαιριστές του με αποτέλεσμα να χάσει τον ρυθμό ο αγώνας. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανούχος

ΕΝΩΣΗ ΕΜΙΟΝΙΔΑΣ  : Καταχανάκης, Μπούρας, Σωπιάδης, Λαμπρούσης, Cojocaru, Μπροδήμας, Δερμιτζάκης, Στάικος, Τζώρτζης, Μενίκου.
Στο Β ημίχρονο αγωνίστηκαν :  Καλιβόπουλος, Τζιέρης, Τσιρτσίκος, Δημαράκης Β , δΗΜΑΡΆΚΗς Γ, Κέλλυς, Νίκας, Κούσης, Χατζησταύρου, Λαζάρου,  Γιαννακόπουλος.
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Γκίκας (73 Μαρίνος 85 Μπίσδας) Ρουμελιώτης, Λεμπετζης ( 55 Γεώργαρης Μ) Μπεξής, Μακρής, Μπαστούνης, Σεννής ( 62 Ρεγκλίτης) Λαδάκης, Γεώργαρης Χρ. Μπίτζιος ( 67 Δήμας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes