ΗΓΟ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


Το επιστέγασμα των εργασιών των δύο τελευταίων μηνών του Ερμή Ερμιόνης και της ΑΕΚ Κρανιδίου για την συνένωση των ομάδων του Δήμου Ερμιονίδας και  της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην συνεδρίαση της Κυριακής 22 Μαΐου 2011 παρουσία πλήθους μελών , ,τοπικών αρχών ,πολιτικών οικονομικών παραγόντων και φιλάθλων ήρθε την Δευτέρα 23 Μαΐου  με τη σύσταση  του πρώτου νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ερμιονίδας « Ερμής».
Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής :
Πρόεδρος : Δημαράκης Ευάγγελος
Α Αντιπρόεδρος : Λυμπερόπουλος Αργύριος
Β Αντιπρόεδρος : Γανώσης Αναστάσιος
Γ Αντιπρόεδρος : Μερτύρης Ιωσήφ
Οικονομική Επιτροπή : Κοτσοβός  Δημ, Σερέτης  Αναστ., Λούζης                         Δημ. Μερτύρης Ιωσήφ.
Τεχνική Επιτροπή : Μερτύρης Ιωσήφ, Δημαράκης Φρατζέσκος, Γιαννακόπουλος Ανδρέας
Γενικός Γραμματέας : Πέτρου Πέτρος.
Ειδικός Γραμματέας : Σιδέρης Δημήτριος
Α Ταμίας : Μέλλος Γεώργιος
Β Ταμίας : Αθανασούλας Γεώργιος
Α Έφορος : Μέξης Ανάργυρος
Β Έφορος :  Κατσιάβελλας Νικόλαος
Υπεύθυνοι ΑΕΚ Κρανιδίου : Λυμπερόπουλος Γεώργιος, Βλαχογιάννης Παντελής, Αθανασούλας Γεώργιος Γαλανόπουλος Χρήστος Ρίζος Δημήτριος
Υπεύθ. Ακαδημίας : Φλεβαράκης   Σταύρος    , Αρανίτης   Παντελής  , Κρητικός    Ιωάννης , Δρούζας  Νίκος,  Μαχαίρας Γεώργιος
Τμήμα Επικοινωνίας : Γανώσης Αναστάσιος , Γεωργίου Κοσμάς, Κοτσαράς Νικόλαος, Δρούγκας Νικόλαος, Τσούτουρας Δημήτριος, Φουρνάρος Δημήτριος.
Το νέο Δ.Σ. θα πλαισιώνεται και θα στηρίζετε από το σύνολο των μελών των προηγούμενων διοικήσεων του Ερμή Ερμιόνης και της ΑΕΚ Κρανιδίου ,παλαιούς και νέους ποδοσφαιριστές και τοπικούς παράγοντες.

Η  ποδοσφαιρική  Ερμιονίδα  ενωμένη όσο ποτέ ξεκινά με σύνεση προσοχή και ενθουσιασμό μια προσπάθεια που παρά τις δυσκολίες της εποχής μας πιστεύουμε ότι θα έχει το τέλος που όλοι περιμένουμε .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes